Auto

Compania olandeză VOS a ajuns la afaceri de peste 360 mil. lei şi a intrat în top trei transportatori rutieri

Compania olandeză VOS a ajuns la afaceri de peste 360...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

29.08.2018, 00:07 1189

VOS Logistics Cargo, cea mai mare companie a grupului olandez VOS de pe plan local, a ajuns anul trecut la afaceri de 367 de milioane de lei (80 mil. euro) în primul an integral de funcţionare, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Cu acest rezultat, compania a ajuns pe locul trei în topul transportatorilor rutieri. Reprezentanţii companiei din România nu au răspuns solicitării ZF cu privire la evoluţia businessului local. VOS Logistics, o companie fondată în urmă cu mai bine de 70 de ani, a intrat pe piaţa din România încă din 2012 cu VOS Logistics România, cu afaceri de 172 mil. lei (circa 38 mil. euro). Însă, ulterior, grupul olandez a mutat o parte din operaţiuni în România.

„Transformarea operaţiunii de transport internaţio­nal a fost încheiată în 2017. Organizaţiile de transport inter­naţional de mega, volum ridicat şi vrac sunt acum loca­lizate în România. Suntem prima companie euro­peană de trans­port care şi-a transferat businessul de trans­port inter­naţional într-o ţară din Europa Centrală. În plus, ac­tivitatea de planificare, suport şi financiar-contabilă se realizează acum la Cluj-Napoca“, se arată în raportul grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO