Auto

Forza Rossa livrează anul viitor primul Ferrari FF echipat cu sistemul de infotainment de la Apple

.

.

Autor: Bogdan Alecu

11.09.2014, 12:35 443

Ferrari a livrat primul FF echipat cu sistemul de infotainment Apple CarPlay în Italia, în timp ce în România primul autovehicul cu această dotare va fi disponibil de anul viitor, când va fi livrat unui client român, potrivit reprezentanţilor Forza Rossa, importatorul constructorului italian pe piaţa locală.

Preţul sistemului nu a fost comunicat oficial încă.

Constructorul italian a demarat luna aceasta livrările de automobile cu noua tehnologie a Apple, primele urmând a fi livrate în Germania, Marea Britanie, Franţa şi Elveţia, în timp ce altele au fost expediate în Statele Unite şi Japonia.

Sistemul Apple CarPlay permite efectuarea apelurilor, utilizarea hărţilor, acces la mesaje şi la colecţia de muzică prin intermediul comenzilor vocale sau prin comenzile de pe displayul tactil.

Apple CarPlay va fi disponibil nu doar pe FF ci şi pe noul California T, cel mai recent model al Ferrari lansat în acest an în cadrul Salonului Auto de la Geneva. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO