Auto

Infotrafic: Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită

Infotrafic: Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau...

Autor: Andreea Tobias

06.05.2023, 07:15 17

Traficul pe şoselele principale se desfăşoară, sâmbătă dimineaţă, pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale. Există restricţii pe A3 Bucureşti-Ploieşti, lângă Ploieşti, din cauza unui incendiu la un TIR.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe sensul către Ploieşti al autostrăzii A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 66, în apropierea municipiului Ploieşti, judeţul Prahova, a fost lichidat incendiul ce izbucnise la un TIR, şoferul reuşind să se autoevacueze. Semiremorca a fost semnalizată corespunzător, fiind restricţionate banda de urgenţă şi prima bandă. Nu sunt valori de trafic ridicate, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 60-90 de minute.

Pe şoselele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale.

Circulaţia rutieră rămâne restricţionată, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, pe DN 7CC - Centura Călimăneşti, km. 3+150 de metri, Călimăneşti, jud. Vâlcea. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor şi semnalizat cu balize şi indicatoare.

Pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, judeţul Alba, traficul se desfăşoară alternativ, pe un fir, în urma unor căderi de pietre de pe versant pe carosabil, fiind restricţionată banda de mers de lângă versant. Banda restricţionată este semnalizată corespunzător.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmite Infotrafic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO