Auto

Jaguar şi alte maşini la reducere, online, de Black Friday 2014

Jaguar şi alte maşini la reducere, online, de Black...

Autor: ProMotor

12.11.2014, 18:56 2239

Dacă anul trecut s-au vândut pentru prima oară în România maşini la reducere de Black Friday, în 2014 oferta se anunţă a fi şi mai generoasă: 50 de exemplare de maşini de diferite mărci, de la Ford la Jaguar, vor fi puse la dispoziţie la discounturi generoase, online!

 Vânzarea de maşini online este încă un vis pentru România, ţara în care oamenii preferă să meargă în showroom-uri şi să aleagă doar preţul cel mai mic, fără a se uita prea mult la alte aspecte, mai ales cele care ţin de siguranţă sau de costurile pe termen lung. Din acest motiv, deseori decizia este luată în urma talentului agentului de vânzări, care reuşeşte să reţină clientul în showroom şi să-l convingă că face alegerea cea mai bună.

Dacă v-aţi hotărât, însă, că aveţi nevoie de o maşină la un preţ foarte bun, e bine să ştiţi că pe 21 noiembrie 2014 avem Black Friday şi în România, iar anul acesta vor fi în oferta eMAG.ro şi 50 de exemplare de maşini.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO