Auto

Mercedes-Benz o aduce la conducerea operaţiunilor locale pe Natalie Thompson, în prezent Head of Marketing and Communications la MBGD în Dubai

Mercedes-Benz o aduce la conducerea operaţiunilor locale...

Autor: Cristina Bellu

23.08.2023, 12:53 308

Natalie Thompson (32 de ani), care ocupă în prezent poziţia de Head of Marketing and Communications la MBGD în Dubai, va prelua responsabilitatea de CEO al Mercedes-Benz România, începând cu trimestrul al patrulea din 2023.

Ea o înlocuieşte pe Amanda Zhang, numită recent în funcţia de CEO & President, Mercedes-Benz Cars Malaysia & Head of Region, Mercedes-Benz Cars SEA II, a anunţat miercuri compania.

Până la instalarea oficială a Nataliei Thompson în funcţie, rolul va fi ocupat interimar de Radu Mocanu, Head of Sales  Passenger Cars, Mercedes-Benz România, care face parte din companie de nouă ani.

În ultimii 12 ani, Natalie Thompson a activat în industria auto, ocupând diverse roluri de conducere în mai multe pieţe.

În 2014, s-a alăturat companiei Mercedes-Benz UK în echipa de Product Management.

Începând cu 2016, activitatea sa la Mercedes-Benz a continuat în Orientul Mijlociu, în calitate de Product & Pricing Manager, înainte de a prelua conducerea echipei de Marketing şi Comunicare.

În 2022, ca parte a transformării Mercedes-Benz General Distributors, Natalie a jucat un rol esenţial în dezvoltarea şi implementarea Centrului de Excelenţă în Marketing GD în EMEA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO