Auto

Zeci de români deja şi-au comandat maşini de peste 100.000 de euro

Salonul de la Frankfurt începe săptămâna viitoare. Foto: Mihai Dăscălescu

Salonul de la Frankfurt începe săptămâna viitoare. Foto: Mihai Dăscălescu

Autor: Bogdan Alecu

10.09.2015, 00:07 3841

Salonul Auto de la Frankfurt, care începe săptămâna viitoare, anunţă cele mai importante premiere din seg­mentul de lux al industriei, premiere aşteptate şi de zeci de români care au achitat avansul pentru maşinile de sute de mii de euro ce ur­mează a fi lan­sate.

Cel mai aşteptat model este noul Bentley Bentayga, primul SUV al con­structorului bri­tanic, care totodată este şi cel mai rapid din lume, având o viteză ma­ximă de peste 300 km/h.

Centrul Bentley Bu­cureşti a înre­gistrat până în pre­zent patru comenzi ferme pentru Ben­tayga din România şi alte două din Republica Moldova, clienţii plătind deja avansul de 30.000 de euro fără să vadă maşina. Cel mai probabil acesta va avea un preţ de pornire de peste 200.000 de euro cu TVA inclusă, iar versiunile de top vor depăşi pragul de 300.000 de euro.

Tot în segmentul de lux dealerii BMW de pe piaţa locală au înregistrat zeci de comenzi pentru noua generaţie a Seriei 7, limuzina de top a construc­to­ru­lui german, al cărei preţ pleacă de la 94.000 de euro. Modelul va concura di­rect cu S-Klasse de la Mercedes-Benz.

Lista automobilelor de sute de mii de euro ce urmează a fi lansate este com­pletată de noile ca­briolete Rolls-Royce Dawn şi Mercedes-Benz S-Klasse Ca­briolet, cele mai exclu­si­vis­te automobile deca­potabile din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO