Bănci și Asigurări

Alexandru Bădulescu, un manager român care conduce operaţiunile Western Union din 69 de ţări: România s-a dezvoltat în ultimii ani, nu e o ţară perfectă, dar face progrese

Alexandru Bădulescu

Alexandru Bădulescu

Autor: Cristina Roşca

05.04.2019, 18:45 548

Alexandru Bădulescu este unul dintre cei mai puternici executivi români, fiind general manager al companiei de transfer de fonduri Western Union pentru ţările din Orientul Mijlociu şi Africa.

Executivul Alexandru Bădulescu este unul dintre cei mai puternici manageri români de peste hotare prin prisma busines­su­lui pe care îl conduce, el având pe mână operaţiunile din 69 de ţări. Aceasta este una dintre cele cinci regiuni în care Western Union a împărţit lumea.

Astfel, din poziţia sa, Alexandru Bădules­cu se întâlneşte cu clienţi de retail din Coasta de Fildeş, Arabia Saudită sau Ke­nia, dar şi cu CEO-ul unei bănci din Camerun, cu Guver­natorul Băncii Centrale dintr-unul din statele din Golf sau cu ministrul de finanţe dintr-un stat african. Tot el discută cu oameni din interiorul companiei pentru care lucrează - gigantul Western Union -, care deţin diverse poziţii. Deşi există această diversitate, există şi o structură în spatele acestui job, spune el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO