Bănci și Asigurări

Antonio Mouzas, CEO Vista Bank: Ne-am crescut baza de clienţi într-un an cu 20%. Avem o cotă de piaţă în România de 0,5% şi vrem să creştem

ZF Bankers Summit 19

Antonio Mouzas, CEO Vista Bank: Ne-am crescut baza de...

Autor: Răzvan Botea

02.07.2019, 12:10 376

Antonio Mouzas, CEO Vista Bank, bancă ce a achiziţionat Marfin Bank anul trecut în România, spune că în mai puţin de un an banca pe care o conduce şi-a crescut baza de clienţi cu 20 de procente, iar cota de piaţă a băncii în România este de 0,5%, însă vrea să crească în continuare.

„Rezultatele sunt foarte bune. Ne-am crescut baza de clienţi cu 20%. Acţionarii noştri sunt foarte fericiţi şi simţim că piaţa romaneasca este foarte promiţătoare. Gradul intermediere financiară în România este mic, iar asta înseamnă că este spaţiu de creştere”, a spus el în cadrul evenimentului ZF Bankers 19.

Ce a mai spus Antonio Mouzas la ZF Bankers 2019:

„Avem o cotă de piaţă de 0,5% şi am fost profitabili. Vrem să creştem, şi, aşa cum am menţionat, 1% este limita de jos pentru sustenabilitate.”

„Am achiziţionat Marfin Bank anul trecut în iulie. Acţionarii noştri conduc cel mai mare conglomerat bancar din sud-estul europei. Obiectivul Vista Bank este să atacăm două segmente: persoane fizice cu venituri peste medie şi companii mijlocii.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO