Bănci și Asigurări

Asigurările de sănătate sunt văzute ca fiind cel mai efervescent segment. Cum văd companiile de asigurări această piaţă şi care sunt perspectivele pentru următorii ani?

Urmează conferinţa ZF Bankers 2022 – 11-12-13 iulie. A treia zi de la ZF Bankers va fi dedicată asigurărilor

Asigurările de sănătate sunt văzute ca fiind cel mai...

Autor: Mircea Nica

10.07.2022, 11:31 119

Asigurările de sănătate au ajuns la subscrieri de 184,4 mil. lei în primele trei luni din 2022, dar numărul de contracte noi a scăzut semnificativ Asigurătorii văd o modificare a percepţiei privind acest tip de asigurare, mai ales în contextul pandemiei Cât de dezvoltată este această piaţă şi ce lipseşte?

Asigurările de sănătate, un segment care a fost întot­deauna considerat cel mai efervescent şi cu potenţial semnificativ în România, a ajuns la subscrieri de 184,4 mil. lei în primele trei luni din 2022, dar în acelaşi timp numărul de contracte noi s-a înjumătăţit faţă de primul trimestru al anului trecut.

Companiile de asigurări sunt în continuare optimiste în ceea ce priveşte piaţa asigurărilor de sănătate, iar studiile arată o creştere a nevoii de siguranţă. În acelaşi timp, potenţialul pieţei de asigurări de sănătate din România este ridicat. Dar ce trebuie făcut pentru ca o astfel de piaţă să se dezvolte?

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO