Bănci și Asigurări

Cea mai mare despăgubire plătită de Omniasig în S1: 37 mil. lei, pentru o asigurare property legată de un incendiu la o fabrică

Cea mai mare despăgubire plătită de Omniasig în S1:...

Autor: Mircea Nica

08.09.2022, 00:05 4324

Cele mai mari despăgubiri plătite de Omniasig în primul semestru (S1) din 2022 au fost pe segmentele Property şi RCA, sumele celor mai mari 5 despăgubiri plătite de pe ambele segmente ajungând la peste 51 mil. lei, aproape 10% din valoarea totală a despăgubirilor plătite de companie de 550 mil. lei, potrivit informaţiilor transmise de Omniasig.

Cea mai mare valoare efectivă a despăgubirilor plătite a fost pe zona asigurărilor property, respectiv 37 mil. lei pentru un incendiu la o fabrică, în timp ce pe zona RCA cea mai mare despăgubire plătită de Omniasig a fost de 3,1 mil. lei pentru un accident în care şoferul unui autocamion a schimbat banda fără să se asigure, în timp ce vorbea la telefon şi a accidentat mortal un motociclu în Marea Britanie. 

Pe segmentul Property, suma totală a celor mai mari cinci despăgubiri plătite de companie ajunge la peste 41 mil. lei, însemnând 7,5% din totalul despăgubirilor plătite. Pe lângă suma de 37 mil. lei plătită pentru un incendiu la o fabrică, Omniasig a mai plătit 2,2 mil. lei pentru un incendiu la o hală de producţie, 1,4 mil. lei pentru un incendiu la un hotel, cauzat de un scurtcircuit electric în bucătărie, 620.000 lei pentru un incendiu la o combină agricolă şi 430.000 lei pentru un incendiu la o hală de creştere păsări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO