Bănci și Asigurări

Exim Banca Românească lansează plăţile contactless cu telefonul prin Google Pay

Exim Banca Românească lansează plăţile contactless...

Autor: Claudia Medrega

05.09.2023, 00:03 173

Exim Banca Românească, controlată de statul român, introduce în portofoliul său serviciul Google Pay, oferind clienţilor băncii posesori de carduri posibilitatea de a efectua plăţi contactless la terminalele POS, direct cu telefonul cu sistem de operare Android, prin intermediul aplicaţiei Google Wallet, fără a fi necesară prezenţa fizică a cardului. Google Pay este disponibil gratuit pentru clienţii cu carduri emise de Exim Banca Românească, care folosesc dispozitive mobile cu sistem de operare Android având tehnologia NFC activată, inclusiv ceasuri inteligente (smartwatch) compatibile cu serviciul Google Pay, a transmis banca. Limitele de tranzactionare prin Google Pay sunt identice cu cele aplicabile cardului fizic, iar utilizatorii au posibilitatea de a înrola mai multe carduri.

„Exim Banca Românească a intrat din acest an într-o nouă etapă de dezvoltare şi modernizare, prioritizând proiectele din zona digitalizării atât pentru extinderea canalelor alternative de interacţiune a clienţilor, cât şi pentru optimizarea şi automatizarea anumitor procese“, a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al Exim Banca Românească.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO