Bănci și Asigurări

Intesa Sanpaolo Bank atacă în zona creditelor ipotecare cu o ofertă de dobândă de 5,79% fixă în primii trei ani. Anterior, bănci mari precum Banca Transilvania, BCR şi BRD au ieşit pe piaţă din iunie cu oferte de dobândă apropiate, sub 6%, dar peste oferta Intesa

Intesa Sanpaolo Bank atacă în zona creditelor ipotecare...

Autor: Mircea Nica

01.09.2023, 11:00 6998

Oferta de dobândă a Intesa Sanpaolo Bank vine în contextul în care mai multe bănci au încercat să revigoreze creditele ipotecare Însă, dobânzile reduse sunt fixe doar câţiva ani, 3 ani sau 5 ani.

Intesa Sanpaolo Bank se alătură concurenţei din piaţa creditării ipotecare şi contratacă cu o ofertă de rată cu dobândă fixă în primii trei ani de 5,79%, după ce alte bănci precum Banca Transilvania, BCR, BRD sau UniCredit au ieşit pe piaţă încă din luna iunie cu oferte competitive pentru creditele ipotecare cu dobânzi sub 6%, dar peste oferta Intesa.

Intesa Sanpaolo vine cu două direcţii în ceea ce priveşte oferta pentru creditul ipotecar. Una dintre direcţii vizează o rată cu dobândă mixtă, însemnând un nivel de 5,79%, dobândă-fixă în primii trei ani, iar ulterior începând cu anul 4 dobânda va fi compusă din IRCC Ă 2,8% în cazul în care nu se încasează venitul la Intesa Sanpaolo şi IRCC Ă 2,3% în cazul în care se încasează venitul la bancă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO