Bănci și Asigurări

Ministerul Finanţelor prelungeşte pentru a treia oară perioada de recrutare pentru poziţiile de conducere a Băncii de Investiţii şi Dezvoltare până pe 10 iulie. Ce caută statul, dar nu găseşte?

Banca de Investiţii şi Dezvoltare pare că nu îşi găseşte cei şapte membri ai consiliului de supraveghere, preşedintele şi cei doi vicepreşedinţi, venind cu încă o prelungire a procesului de recrutare

Ministerul Finanţelor prelungeşte pentru a treia oară...

Autor: Mircea Nica

30.06.2023, 09:00 2079

♦ Înregistrarea băncii la Registrul Comerţului şi demararea procesului de operaţionalizare vor avea loc după selecţia conducerii.

Ministerul Finanţelor, ac­ţio­narul unic al Băncii de Investiţii şi Dezvoltare, anunţă prelungirea pen­tru a treia oară a perioa­dei de recrutare şi selecţie pentru poziţiile de conducere a băncii până pe 10 iulie 2023, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

„Ministerul Finanţelor, în calitate de ac­ţionar unic al Băncii de Investiţii şi Dez­voltare, anunţă prelungirea perioadei de depunere a candidaturilor în cadrul proce­durii de recrutare şi selecţie a primilor membri ai organelor statutare ale Băncii, respectiv Consiliul de supraveghere şi Di­rectoratului, până la data de 10.07.2023“, se arată în anunţul ministerului.

Astfel, statul încă îşi caută cei şapte mem­bri pentru consiliul de supraveghere şi trei membri ai directoratului dintre care un preşedinte şi doi vicepreşedinţi, după ce pri­mul anunţ privind procedura de recru­tare avea ca termen-limită de depu­nere a candidaturilor până pe 13 iunie 2023. Ulte­rior, Ministerul Finanţelor a prelungit ter­menul până pe 20 iunie 2023, apoi terme­nul a fost prelungit până pe

27 iunie 2023, iar acum vine cu noua prelungire până pe 10 iulie 2023. Sorina Faier, managing partner, Elite Searchers, a explicat pentru ZF că există posibilitatea să nu se fi găsit încă candidaţii ideali sau poate candidaţii respectivi au decis să nu mai continue procesul de recru­tare pentru că nu se preta pe mediul cu care erau obişnuiţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO