Bănci și Asigurări

Mirela Bordea îl va înlocui temporar la şefia Credit Europe Bank România pe Omer Tetik, bancherul turc plecat la Banca Transilvania

Mirela Bordea îl va înlocui temporar la şefia Credit...

Autor: Ana Maria Petcana

15.05.2013, 10:44 1993

În exercitarea atribuţiilor, Mirela Bordea va avea sprijinul membrilor Comitetului de Conducere al băncii, se arată într-un comunicat al Credit Europe Bank.

Omer Tetik a fost numit director general al Băncii Transilvania (TLV), post vacant de mai mult de un an, după plecarea lui Robert Rekkers.

Mai multe surse bancare au declarat pentru MEDIAFAX, pe data de 1 mai, că Tetik va prelua şefia băncii. Tetik a făcut parte din conducerea executivă a Credit Europe Bank din 2000.

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

Credit Europe Bank are aproximativ 500.000 de clienţi persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii şi o reţea de 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO