Bănci și Asigurări

Pachetul "Vacanta" prin Banca Transilvania

31.07.2000, 00:00 8



Banca Transilvania acorda, in cadrul pachetului "Vacanta", posibilitatea contractarii de credite turistice, pe durata de maximum un an, pentru clientii care primesc salariile in conturile bancare, suma pe care o poate primi beneficiarul acoperind cel mult 70% din costul excursiei.

Tot pentru clientii care primesc salarii in conturi bancare si tot pe o perioada de un an, Banca Transilvania acorda credite in suma de maximum cinci salarii nete.

Pachetul "Vacanta" include si serviciul "Transilvania Express", pentru transferul imediat al banilor intre sucursalele bancii. Operatiunea poate fi efectuata de orice persoana fizica, indiferent daca este sau nu client al bancii.

Acelasi pachet cuprinde doua produse de economisire a disponibilitatilor banesti - certificatele de depozit cu discount (in valori de 500.000 lei si 1.000.000 lei) - care pot fi rascumparate de la orice sucursala a bancii - si certificatele de depozit nominative in lei si valuta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels