Bănci și Asigurări

Piaţa va continua să evolueze din perspectiva asigurărilor de viaţă şi sănătate, iar tendinţa de creştere pe zona asigurărilor generale, în special pe auto, se va păstra şi în 2022

Mihaela Stroia, CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă:  Pandemia a produs modificări în ceea ce priveşte percepţia românilor asupra riscurilor, la aceasta adăugându-se şi impactul produs de actualul conflict militar care alimentează şi mai mult teama şi nevoia de siguranţă.

Mihaela Stroia, CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă: Pandemia a produs modificări în ceea ce priveşte percepţia românilor asupra riscurilor, la aceasta adăugându-se şi impactul produs de actualul conflict militar care alimentează şi mai mult teama şi nevoia de siguranţă.

Autor: Mircea Nica

29.06.2022, 17:15 87

♦  Paul Cazacu, CEO al Uniqa Asigurări: Pe partea de poliţe RCA, vom observa o creştere a primelor brute subscrise în condiţiile ieşirii din scenă a societăţii City Insurance ♦ Mihaela Stroia, CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă: Una dintre provocările importante ale anului 2022 este legată de presiunile semnificative din zona inflaţionistă.

Piaţa asigurărilor de viaţă şi sănătate îşi va continua evoluţia în anul 2022, în timp ce tendinţa de creştere pe zona asigurărilor generale, în special pe partea de auto, se va păstra, au spus Mihaela Stroia, CEO al Uniqa Asigurări de Viaţă şi Paul Cazacu, CEO al Uniqa Asigurări, într-un chestionar al ZF.

Astfel, în ceea ce priveşte piaţa asig­urărilor de viaţă şi de sănătate, Mihaela Stroia a explicat că pandemia a produs mo­dificări în ceea ce priveşte percepţia românilor asupra riscurilor.

„Piaţa va continua să evolueze din perspectiva asigurărilor de viaţă şi de sănă­tate. Pandemia a produs modificări în ceea ce priveşte percepţia românilor asupra riscu­rilor, la aceasta adăugându-se şi impactul produs de actualul conflict militar care alimentează şi mai mult teama şi nevoia de siguranţă. În acest context, a crescut interesul pentru asigurări, în special pentru asigurări de sănătate. Pentru a răspunde acestui interes în creştere din partea clienţilor, UNIQA are în vedere anul acesta lansarea unui nou produs de asigurări de sănătate, destinat clienţilor corporate“, a detaliat Mihaela Stroia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO