Bănci și Asigurări

Sfaturile şi previziunile şefului RBS România pentru viitori bancheri, în Business Magazin

Sfaturile şi previziunile şefului RBS România pentru viitori bancheri, în Business Magazin

Autor: Departamentul Economic

10.12.2012, 17:58 676

Materialul de copertă pe care noul Business Magazin îl propune cititorilor luni, 10 decembrie, este "Vrei să te faci bancher?", în care şeful RBS România, Henk Paardekooper, detaliază învăţămintele crizei pentru viitorul sistemului bancar şi al profesiunii de bancher.

Olandezul Henk Paardekooper a prins perioada de vârf a crizei financiare în Rusia, a petrecut ultimii ani ocupându-se de restructurări în cadrul grupului RBS, din Kazahstan pana în Venezuela, iar de anul acesta conduce RBS România, una dintre cele mai profitabile bănci locale.

Cititorii vor afla din cover story-ul acestui număr secretul unei cariere de success, strategiile ce trebuie adoptate de companii pentru a face faţă cu success provocărilor mediului competitiv, dar şi punctul de vedere al acestui bancher cu experienţă asupra sistemului bancar român şi a oamenilor care îl reprezintă, materialul fiind o sinteză a discuţiilor din cadrul seminarului "Meet the CEO", al cărui invitat a fost Henk Paardekooper.

Opinia lui Victor Ponta cu privire la scandalul izbucnit pe tema fondurilor europene sau previziunile lui Bogdan Olteanu despre evoluţia leului şi a instituţiilor bancare din România sunt alte subiectede interes ce au fost abordate în numarul din 10 decembrie al Business Magazin. Cei preocupaţi de tendinţe şi trenduri vor putea afla care sunt tendinţele majore care vor afecta sectorul resurselor umane şi turismul în 2013, dar şi despre leadership-ul în stil caracatiţă descris şi aplicat de managerul Gregor Aufhauser.

În plus, revista conţine o serie de subiecte de actualitate, analize şi comentarii, grupate în secţiunile: FMCG: Noua strategie a berarilor - aşteptările în bani de la lămâia din băutură; RESURSE UMANE: 2013 - cel mai neinspirat an pentru a decide să faci schimbări în carieră; POLITICĂ: Luxul, moda şi diplomaţia au tot mai multe în comun - ambasadorul SUA se îmbracă de la Prada; MANAGEMENT: Un alt tip de leadership - să conduci o afacere cu opt braţe în stil caracatiţă.

Revista Business Magazin este disponibilă doar în reţelele Inmedio şi Relay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO