Top 10 evenimente din sectorul bancar 2017

22 dec 2017 Ziarul Financiar

1. Fuziunea anului - Banca Transilvania preia Bancpost. Banca Transilvania, plasată pe locul doi în piaţa locală după active, a semnat cu Eurobank din Grecia acordul de achiziţie a subsidiarei din România - Bancpost, plasată pe locul nouă.

2. Divizia locală a grupului maghiar OTP a preluat Banca Românească de la grupul elen National Bank of Greece (NBG).Tranzacţia a primit avizul favorabil al Consiliului Concurenţei, însă pentru a demara procesul de integrare, OTP mai are nevoie şi de avizul BNR, care, potrivit unor surse din piaţă, nu va fi acordat decât în cazul îndeplinirii anumitor condiţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
evenimente
, sectorul bancar
, top
, bancpost
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide