Bănci și Asigurări

Utilizatorii cardului Mobexpert Credit Card au făcut în cele 6 luni de la lansarea produsului cumpărături de peste 10 milioane de lei în magazinele Mobexpert

Utilizatorii cardului Mobexpert Credit Card au făcut în...

Autor: Roxana Rosu

06.03.2023, 13:39 323

Utilizatorii cardului Mobexpert Credit Card au făcut în cele 6 luni de la lansarea produsului cumpărături de peste 10 milioane de lei în magazinele producătorului şi retailerului de mobilier, peste 50% dintre cardurile de cumpărături co-branded fiind aprobate instant, direct în magazine.

„Ne bucurăm că Mobexpert Credit Card este apreciat de către clienţii noştri pentru că le oferă cele mai avantajoase condiţii de achiziţie pentru mobilarea şi decorarea casei, fiind un produs unic pe segmentul home & deco. De ce este Mobexpert Credit Card un produs financiar unic pentru piaţă de mobilier şi decoraţiuni din România? Pentru că oferă clienţilor noştri posibilitatea să achite în până la 36 de rate fără dobândă, să beneficieze de avantaje unice la produsele şi serviciile Mobexpert şi să îl utilizeze şi în magazinul nostru online. În viitor, împreună cu Alpha Bank şi Mastercard pregătim extinderea listei de beneficii ataşate cardului valabilă atât la Mobexpert, cât şi la alţi parteneri din piaţă”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Aproape 75% dintre clienţii Mobexpert au folosit pentru prima dată cardul pentru a cumpăra canapele, dormitoare, saltele, mobilier living şi dining. În proporţie de 14% au ales să achite comenzi din categoria decoraţiuni, iar 8% au plătit cu cardul mobilierul de bucătărie. Din magazinele Mobexpert au fost cumpărate cu Mobexpert Credit Card la prima tranzacţie peste 2000 de produse, majoritatea clienţilor preferând să achiziţioneze şi serviciile de transport şi montaj.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO