Bănci și Asigurări

Zdenek Romanek, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank: Modelul de business al băncilor se schimbă cu viteză, iar banca digitală a înlocuit banca cu ghişee pe care o ştiam. Suntem pregătiţi să ne continuăm dezvoltarea, indiferent de contextul economic. Numărul angajaţilor noştri va creşte în 2023, după o campanie de recrutare intensă, mai ales în zona IT

Zdenek Romanek, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank:  Profitul băncii a crescut an de an. De-a lungul anilor, şi ne uităm la ultimii 10 ani, an de an, jumătate din profitul băncii a fost reinvestit pentru dezvoltarea sustenabilă a activităţii băncii, a relaţiilor cu clienţii, partenerii şi furnizorii.

Zdenek Romanek, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank: Profitul băncii a crescut an de an. De-a lungul anilor, şi ne uităm la ultimii 10 ani, an de an, jumătate din profitul băncii a fost reinvestit pentru dezvoltarea sustenabilă a activităţii băncii, a relaţiilor cu clienţii, partenerii şi furnizorii.

Autor: Claudia Medrega

13.01.2023, 17:40 198

Strategia noastră este să investim în atragerea şi reţinerea personalului bine pregătit, iar în paralel am luat şi măsuri menite să compenseze efectele negative ale inflaţiei asupra puterii de cumpărare, susţine şeful Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank îşi contruieşte strategia din 2023 „pe dinamica şi succesele din 2022, an în care banca a fost solid capitalizată şi cu o puternică poziţie pe lichiditate, iar rezultatele foarte bune dovedesc că banca este pregătită să îşi continue dezvoltarea, indiferent de contextul economic pe care îl vom parcurge în anii care urmează“, după cum a declarat Zdenek Romanek, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank, pentru ZF.

De-a lungul anilor, şi ne uităm la ultimii 10 ani, an de an, jumătate din profitul băncii a fost reinvestit pentru dezvoltarea sustenabilă a activităţii băncii, a relaţiilor cu clienţii, partenerii şi furnizorii. Aşa cum ştiţi deja, profitul băncii a crescut an de an, a spus şeful Raiffeisen pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO