Burse - Fonduri mutuale

Brokerul Wood & Company ar lucra la listarea Premier Energy la Bursa de la Bucureşti. ASF a delegat supraveghetorul din Cipru pentru aprobarea prospectului de listare

Brokerul Wood & Company ar lucra la listarea Premier...

Autor: Tibi Oprea

24.03.2022, 00:05 421

Premier Energy PLC, furnizor şi distribuitor de gaze naturale controlat de fondul ceh de investiţii Emma Capital, se pregăteşte de listarea la Bursa de Valori Bucureşti printr-o vânzare de acţiuni, iar în acest sens Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a delegat compe­tenţa de aprobare a prospectului către suprave­ghetorul cipriot, unde societatea este înregistrată.

Potrivit informaţiilor ZF, brokerul care inter­mediază listarea companiei ar fi Wood & Company Financial Services.

„Aprobarea solicitării Cyprus Securities and Exchange Commission de a accepta delegarea competenţei de a aproba prospectul de vânzare de acţiuni emise de Premier Energy PLC, în vederea admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti S.A.”, se arată în raportul ASF din 23 martie 2022.

Listarea Premier Energy PLC ar urma să aibă loc la BVB pe modelul Purcari (WINE), în contextul în care şi producătorul de vinuri este o societate constituită şi organizată în conformitate cu legislaţia Ciprului şi cu sediul în Cipru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO