Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Analiştii de la Erste actualizează recomandarea pentru acţiunile MedLife de la „menţinere“ la „acumulare“

Bursă. Analiştii de la Erste actualizează recomandarea...

Autor: Eduard Ivanovici

29.01.2024, 07:38 5971

Departamentul de analiză al Erste Group a oferit o recomandare de acumulare pentru acţiunile operatorului privat de sănătate MedLife (simbol bursier M), deci peste ratingul anterior de tip „hold“, po­trivit unui ra­port publicat pe plat­forma BVB Research.

Despre rezultatele la T3/2023 ale companiei din BET, analiştii Erste spun că există o oarecare îmbu­nătăţire privind evoluţia, notând un potenţial început de trend ascendent.

„Totuşi, compania a fost afectată de costurile de finanţare apărute ca urmare directă a finanţării strategiei de extindere. Deşi este prea devreme pentru a stabili o nouă tendinţă operaţională, trimestrul al III-lea oferă o oarecare siguranţă că – deşi există o volatilitate – tendinţa descendentă din ultimii doi ani ar putea fi pe cale de a se inversa“, reiese din analiză.

Cu preţul-ţintă de 4,73 lei pe unitate, menţinut de Erste, acţiunile M au potenţialul de a se aprecia cu 19,3% în următorul an, ţinând cont aici de preţul de tranzacţionare de 3,965 lei pe acţiune. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO