Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Liviu Dobre, şeful Agricover: Targetăm activ creşterea cotelor de piaţă şi a ratei profitabilităţii. Cifra de afaceri este un element mai puţin relevant în cazul nostru

Bursă. Liviu Dobre, şeful Agricover: Targetăm activ...

Autor: Tibi Oprea

12.05.2023, 00:07 523

Agricover Holding, una dintre cele mai cunoscute afaceri din agrobusiness şi ceea ce ar putea fi cea mai mare companie din agricultură de la BVB după înche­ierea ofertei publice de 80 mil. euro care se desfăşoară până pe 16 mai, se uită cu precădere la creşterea cotelor de piaţă pe cele trei divizii de business şi la creşterea ratei profitabilităţii, mai puţin la cifra de afaceri.

„Ce targetăm activ este creşterea cotelor de piaţă pe care le avem în fiecare dintre segmente, acompaniată de o creştere a ratei profitabilităţii“, spune Liviu Dobre, CEO al Agricover Holding, în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

„Cifra de afaceri este un element important pentru o companie, dar poate mai puţin relevant în cazul nostru. Ea poate să varieze foarte mult în funcţie de preţurile produselor de tip commodity. Anul trecut îngrăşămintele şi-au dublat preţul şi, în consecinţă, cifra de afaceri a crescut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO