Burse - Fonduri mutuale

Bursă. O subsidiară a Infinity Capital Investments, fosta SIF Oltenia, a cumpărat un imobil din Capitală pentru 4,1 milioane de euro

Bursă. O subsidiară a Infinity Capital Investments,...

Autor: Eduard Ivanovici

20.10.2023, 10:59 1571

Compania de investiţii financiare Infinity Capital Investments (simbol bursier SIF5; fosta SIF Oltenia) a informat piaţa locală de capital cu privire la cea mai recentă tranzacţie realizată de societatea Gravity Real Estate One, controlată indirect de Gravity Capital Investments şi subsidiară a grupului Infinity.

Pe 19 octombrie, societatea a încheiat un contract de vânzare-cumpărare pentru un imobil situat în Bucureşti, strada Daniel Danielopolu, numărul 2, sectorul 1, compus dintr-un teren cu o suprafaţă de 955 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 2.585 mp. Preţul de cumpărare a fost de 4,1 milioane de euro şi a fost achitat integral la data semnării acordului.

Recent, Infinity Capital a participat la majorarea de capital a Gravity Capital prin subscrierea a 2,25 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 10 lei pe unitate, pentru care a achitat suma de 22,5 milioane de lei.

Acţiunile SIF5 se tranzacţionează în scădere cu 1,2% anul acesta, pe un rulaj de 26,3 milioane de lei şi o capitalizare 850 de milioane de lei. Prin comparaţie, BET-FI, indicele SIF-urilor şi al Fondului Proprietatea, este pe plus cu 3,9% în acelaşi interval, având cea mai scăzută dinamică din rândul indicilor de la BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO