Burse - Fonduri mutuale

Conducerea SIF 5 discută mâine despre soarta dividendelor de 130 mil. lei

Conducerea SIF 5 discută mâine despre soarta...

Autor: Roxana Pricop

02.06.2014, 00:05 524
Consiliul de administraţie (CA) al SIF Oltenia se întâlneşte marţi 3 iunie pentru a discuta despre convo­ca­rea unei adunări generale a ac­ţio­narilor pentru a completa locurile ră­mase vacante în CA şi pentru a include pe ordinea de zi a adunării a unui punct referitor la aprobarea repar­tizării profitului net de 130 mi­lioa­ne de lei din 2013.
 
Anunţul privind discutarea divi­den­delor a alimentat un avans de 2,55% al acţiunilor SIF 5 în şedinţa de vineri. Ultimul preţ a fost de 1,85 lei pentru o acţiune SIF 5.
 
Autoritatea de Supraveghere Financiară a obligat SIF 5 să con­voa­ce o nouă AGA prin care să com­ple­teze structura consiliului de ad­mi­nis­traţie după demisia celor trei ad­minis­tratori susţinuţi de omul de afaceri Florin Pogonaru, unul dintre cei mai influenţi acţionari ai SIF. Pe 16 mai, ASF a avizat noua struc­tură a consiliului din care doi admi­nis­tratori sunt cu mandat provizoriu (Car­men Popa şi Nicolae Stoian), iar un loc de administrator este vacant. SIF 5 are un consiliu format din şapte membri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO