Cum agonisesc românii pentru pensie prin fiecare cană de ceai pe care o încălzesc la aragaz

19 iun 2018 Autor: Liviu Popescu

Fondurile de pensii private Pilon II au circa 7,3 milioane de participanţi şi deţine 7,5% din capitalul social al Romgaz, cel mai mare producător şi principalul furnizor de gaze naturale din România.

Cele şapte fonduri de pensii private Pilon II aveau la finele anului trecut 7,5% din capitalul social al Romgaz (SNG), cel mai mare producător şi principalul furnizor de gaze naturale din România, adică investiţii totale de circa 900 mil. lei, potrivit datelor din rapoartele fondurilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.06.2018

 
Cuvinte cheie:
ceai
, pensie
, romani
, romgaz
, crestere
, fonduri
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide