Burse - Fonduri mutuale

Dezvoltatorul imobiliar Impact, controlat de Gheorghe Iaciu, a schimbat cinci directori în ultimii nouă ani: în această perioadă valoarea bursieră a companiei a crescut de opt ori, de la 50 mil. lei la peste 400 mil. lei

Dezvoltatorul imobiliar Impact, controlat de Gheorghe...

Autor: Tibi Oprea

03.02.2020, 18:25 456

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a schimbat cinci directori din 2012 încoace, chiar dacă unii dintre aceştia fuseseră numiţi pe mandate depline, arată datele agregate de ZF.

Astfel compania a numit în această săptămână un nou CEO după ce precedentul, aflat la jumătatea mandatului, a decis să se retragă din motive personale.

Compania din imobiliare a anunţat miercuri un nou CEO, respectiv pe Sorin Apostol, unul dintre cei doi proprietari ai Swiss Capital, cel mai mare intermediar de la Bursa românească, pentru o perioadă iniţială de şase luni, dar cu posibilitatea de numire permanentă. Sorin Apostol îl înlocuieşte în funcţie pe Bogdan Ionuţ Oşlobeanu, care, deşi numit în ianuarie 2018 pe patru ani, a renunţat recent la mandat pentru „alte oportunităţi de carieră”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO