Burse - Fonduri mutuale

Mobius dă un mesaj pozitiv pe Wall Street: România are şanse să performeze foarte bine în 2013

Anul 2013 arată fantastic şi va fi foarte bun pentru pieţele emergente pentru că volumul de bani din economie va continua să creas­că peste tot în lume (...). Aceşti bani trebuie să îşi găsească o casă, iar una dintre cele mai bune case sunt pieţele emergente.

Mark Mobius, preşedintele executiv pe pieţe emergente al Franklin Templeton

Autor: Roxana Pricop

08.01.2013, 20:59 875

Gurul pieţelor emergente Mark Mobius dă un mesaj optimist pentru România în faţa investitorilor de pe Wall Street cotând piaţa locală de acţiuni printre pieţele care au şansa de a performa cel mai bine în 2013.

"În acest an pieţele de frontieră vor fi în mod particular interesante. Pieţele din Africa, Vietnam, Bangladesh, Sri Lanka, Kazahstan şi unele ţări din Europa de Est, precum România, cred că au şansa să performeze foarte bine în 2013, pe măsură ce investitorii descoperă că există valoare în aceste pieţe", a declarat într-un interviu acordat Bloomberg Mark Mobius, preşedintele executiv al diviziei de pieţe emergente din cadrul companiei americane Franklin Templeton şi unul dintre cei mai influenţi investitori pe pieţele financiare.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO