Burse - Fonduri mutuale

Mobius se întâlneşte luni cu acţionarii FP

Mobius se întâlneşte luni cu acţionarii FP

Autor: Andrei Chirileasa

11.01.2011, 17:46 29

Mark Mobius, preşedintele executiv al Templeton AssetManagement, cel care coordonează administrarea FonduluiProprietatea de către grupul american Franklin Templeton, se vaîntâlni luni, 17 ianuarie, cu acţionarii Fondului Proprietateapentru a le prezenta ultimele evoluţii legate de procesul delistare, despre prospect şi despre campania de promovare locală şiinternaţională pe care fondul o va derula înainte de listare.

Reprezentanţii Franklin Templeton vor vorbi şi despre planurilede investiţii pe termen lung ale Fondului Proprietatea.

Fondul Proprietatea va fi listat la Bursă pe 25 ianuarie, acestafiind evenimentul începutului de an pe piaţa locală de capital.

Franklin Templeton şi intermediarii listării FP (RaiffeisenCapital&Investment, BRD şi ING Bank) au anunţat că vor derulapână la llistare un roadshow de promovare a fondului în marilecentre financiare, în încercarea de a atrage atenţia investitorilorşi băncilor de investiţii internaţionale.

Promovarea listării fondului a început în acest an cu oîntâlnire cu analiştii de pe piaţa locală, derulată luni, 10ianuarie.

Întâlnirea cu acţionarii va avea loc la hotel Radisson Blu, dela ora 12:00, orice acţionar al FP putând participa şi puneîntrebări administratorului şi intermediarilor.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO