Burse - Fonduri mutuale

Piaţa AeRO are un nou consultant autorizat pentru listare: Atheneum Advisors, companie fondată de Bogdan Mugescu, fost specialist business development în cadrul BVB

Piaţa AeRO are un nou consultant autorizat pentru...

Autor: Tibi Oprea

01.02.2022, 00:00 560

Atheneum Advisors, companie românească de consultanţă pentru companii, obţine statutul de Consultant Autorizat pentru SMT AeRO, sistemul alternativ de tranzacţionare pentru acţiuni şi obligaţiuni al Bursei de Valori Bucureşti.

Compania a fost fondată în 2021 de Bogdan Mugescu şi îşi propune să lucreze cu antreprenorii locali care doresc să acceseze piaţa de capital pentru a-şi finanţa creşterea.

„Odată cu efervescenţa din ultimii doi-trei ani de pe piaţa de capital locală, tot mai mulţi antreprenori se uită către Bursa de Valori Bucureşti pentru a atrage capital. O listare de instrumente financiare la BVB presupune un proces de pregătire temeinică, atât înainte cât şi după sunarea clopoţelului, iar noi ne-am propus să oferim companiilor toate serviciile de care acestea au nevoie: comunicare, relaţia cu investitorii, PR, dar şi audit financiar şi juridic împreună cu partenerii noştri. Totodată, alături de brokerii autorizaţi vom lucra la pregătirea Memorandumului/ Prospectului, la documentele prelistare şi la raportările periodice şi curente postlistare", a declarat Bogdan Mugescu, managing partner şi fondator al Atheneum Advisors.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO