Burse - Fonduri mutuale

Primăria Reşiţa atrage 9 milioane de euro printr-un plasament privat de obligaţiuni. În continuare, listarea la BVB. Suma propusă iniţial a fost de 17,2 mil. euro

Primăria Reşiţa atrage 9 milioane de euro printr-un...

Autor: Eduard Ivanovici

23.11.2023, 00:06 252

Primăria Municipiului Reşiţa a atras de la investitori circa 8,7 mil. euro printr-un plasament privat de obligaţiuni neimpozabile cu o matu­ritate de zece ani, la o dobândă formată din nivelul Euribor la şase luni plus o marjă fixă în funcţie de interesul investitorilor, conform surselor ZF.

Iniţial, plasamentul trebuia încheiat vineri, 17 noiembrie. Ulterior, operaţiunea a fost prelungită până marţi, 21 noiembrie, fiind diminuat totodată pragul de succes al plasamentului. Debutul la Bursa de Valori a obligaţiunilor va avea loc la începutul anului viitor; evenimentul va marca prima listare la BVB a unor bonduri municipale verzi.

BRK Financial Group, brokerul care a intermediat operaţiunea, a încasat un comision de circa 660.000 de lei, arată datele BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO