Burse - Fonduri mutuale

Reţeaua de clinici dentare Dr. Leahu, cu obligaţiuni listate la BVB, anunţă deschiderea celei de a optsprezecea clinci. Investiţie de 650.000 de euro în Braşov

Reţeaua de clinici dentare Dr. Leahu, cu obligaţiuni...

Autor: Eduard Ivanovici

07.04.2022, 13:51 378

Dr. Leahu, reţea de clinci dentare cu obligaţiuni listate la bursa locală sub simbolul DRL22, a anunţat investitorii că data de 9 aprilie 2022 va marca deschiderea celei de a optsprezecea clinici din reţea.

Localizată în Braşov, clinica va fi deschisă în urma unei investiţii de 650.000 de euro şi va fi dotată cu opt cabinete dentare cu aparatură medicală de ultimă generaţie, un centru de radiologie şi un spaţiu special dedicat tratamentului copiilor, care integrează tehnologia de tip gamification, conform conceptului „Academia Spaţială”, se arată într-un document publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

“Dezvoltăm infrastructura unei instituţii care poate avea grijă de pacient de la primul dinte şi care îi poate asigura o constanţă în ce priveşte tratamentul stomatologic până la sfârşitul vieţii, pentru orice tip de afecţiune dentară. Practic, asta înseamnă o reţea construită în interesul pacientului, care dobândeşte încredere în instituţia medicală, unde este îngrijit de o echipă de medici. Aici punem accent pe dezvoltarea profesională continuă, în echipă, şi mă bucur să văd că avem colegi care au făcut facultatea în Bucureşti, specializarea la Cluj şi lucrează acum în clinica din Braşov, ca să crească alături de noi”, a declarat Ionuţ Leahu, fondator şi CEO Reţeaua de Clinici Dr. Leahu.

Toamna trecută, Ionuţ Leahu spunea că, după ce compania a spart gheaţa în industria stomatologiei cu listarea de obligaţiuni, următorul pas este listarea de acţiuni la BVB.

Totuşi, decizia urmează a fi luată după ce vor fi atinse obiectivele asumate în cadrul acordului încheiat cu fondul de private equity Morphosis Capital, intrat în 2020 în acţionariatul companiei.

În martie anul acesta, Reţeaua de clinici Dr. Leahu a stabilit un acord cu Spitalul de Oncologie Monza din cadrul Enayati Medical City pentru depistarea şi tratarea integrală a cancerului oral.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO