Business Construct

Alexandru Oprea, Rehau: „Investiţiile care au loc în acest moment în toate domeniile ne arată că România ar putea evita o eventuală perioadă de recesiune“

Alexandru Oprea, country manager la Rehau România

Alexandru Oprea, country manager la Rehau România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.07.2023, 17:45 3213

Cea mai importantă investiţie pe care Rehau o face anul acesta, în valoare de 10 mil. euro, este continuarea lucrărilor de construcţii la un nou hub în Sibiu.

Compania germană Rehau, care produce soluţii pentru ferestre, instalaţii şi mobilă, estimează că România nu va intra în recesiune în perioada următoare, dar preconizează că unele domenii ar putea fi afectate mai mult decât altele.

„Ultimele analize au arătat că în primul trimestru al anului s-au înregistrat uşoare creşteri în piaţă, ceea ce este un semn bun. De asemenea, investiţiile care au loc în acest mo­ment în toate domeniile ne arată că România ar putea evita o eventuală perioadă de recesiune“, a spus Alexandru Oprea, country manager la Rehau Ro­mânia, ca răspuns în vederea realizării anua­rului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO