Companii

Alexandru Oprea, Rehau: Tendinţa de creştere a numărului de angajaţi rămâne şi pentru 2023, având în vedere proiectul nostru de la Sibiu

Alexandru Oprea, country manager Rehau România: Pentru început, produsele Rehau vor pleca din hubul de la Sibiu către ţările est-europene din proximitatea României – Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

Alexandru Oprea, country manager Rehau România: Pentru început, produsele Rehau vor pleca din hubul de la Sibiu către ţările est-europene din proximitatea României – Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.02.2023, 17:15 512

♦ Cea mai importantă investiţie pe care Rehau o face anul acesta este continuarea lucrărilor de construcţii la un nou hub în Sibiu, care va ajuta la îmbunătăţirea livrărilor şi la extinderea către pieţele regionale. Investiţia este de 10 milioane de euro.

Producătorul german de soluţii pentru ferestre, instalaţii şi mobilă Rehau preconizează o continuare a creşterii pieţei de materialele de construcţii şi în 2023.

„Dacă analizăm prognozele esti­mate pentru piaţa materialelor de con­strucţii, putem spune că ne aşteptăm ca aceasta să continue să crească uşor şi în 2023. Cu toate acestea, evoluţiile economice vor fi influenţate consi­de­rabil de tot ceea ce se întâmplă la nivel internaţional, iar războiul din Ucraina va continua să fie astfel unul dintre factorii care vor dicta în continuare unele trenduri la nivel macro­economic“, spune Alexandru Oprea, country manager la Rehau România.

Una dintre problemele companiei în acest moment este lipsa unei vizi­bi­li­tăţi clare asupra anului 2023, la fel cum, de altfel, s-a întâmplat şi anul trecut, când piaţa materiilor prime şi flu­xurile de livrare au suferit mo­di­ficări. „Probabil cea mai dificilă pro­vocare cu care ne-am confruntat anul tre­cut a fost ţinerea sub control a acestei creşteri accelerate a pre­ţu­rilor.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO