Business Construct

Antreprenori locali. BTDConstruct din Bucureşti vrea să se dezvolte pe lucrări edilitare. „Odată cu noile linii de business, ne vom mări considerabil echipa în perioada următoare“

Răzvan Pârvulescu, head of business development la BTDConstruct: Din perspectiva lucrărilor publice, România se află, poate, în cel mai bun moment istoric, ţinând cont de fondurile europene disponibile pentru investiţii.

Răzvan Pârvulescu, head of business development la BTDConstruct: Din perspectiva lucrărilor publice, România se află, poate, în cel mai bun moment istoric, ţinând cont de fondurile europene disponibile pentru investiţii.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.02.2024, 16:40 282

În 2023, constructorul a dezvoltat linii de afaceri noi în domenii conexe activităţii sale de bază, construcţiile civile şi industriale. Astfel, compania a înfiinţat o divizie dedicată lucrărilor edilitare, respectiv proiectarea şi execuţia de reţele inteligente de distribuţie gaze naturale, reţele de apă şi canalizare, precum şi aducţiuni de apă.

BTDConstruct, companie de construcţii din Bucureşti, deţinută de familia Dogaru, de­ma­rează un amplu proces de recrutare în peri­oa­da următoare, motivat de dezvoltarea unor noi linii de business. Anul trecut, compania a rămas cu un număr de angajaţi similar cu cel din 2022, când a raportat 134 de salariaţi.

„Odată cu dezvoltarea noilor linii de business, ne vom mări considerabil echipa în perioada următoare. Procesul de selecţie şi atragere a forţei de muncă pentru domeniul construcţiilor rămâne foarte complicat, iar în ultimii ani ne-am obişnuit cumva cu această prospectare continuă a pieţei, mai ales când ne referim la personal calificat de execuţie. Totodată, recrutarea a devenit cu atât mai dificilă cu cât noile noastre activităţi atrag nevoia de specialişti în domeniu, precum şi personal supracalificat. Vom continua să desfăşurăm programe de training şi calificare on-the-job, dedicate studenţilor de la construcţii civile şi instalaţii şi nu numai“, spune Răzvan Pârvulescu, head of business development la BTDConstruct.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO