Business Construct

Antreprenori locali. Mariana Constantinescu-Brădescu, PiatraOnline: Zona Bucureşti-Ilfov este o zonă discriminată în privinţa fondurilor, deşi aduce şi cele mai mari sume la bugetul de stat

PiatraOnline şi-a propus să se extindă şi pe pieţele din Austria şi Germania, după cum spunea Mariana Constantinescu-BrÂdescu, unul dintre acţionarii businessului, la începutul anului 2023.

PiatraOnline şi-a propus să se extindă şi pe pieţele din Austria şi Germania, după cum spunea Mariana Constantinescu-BrÂdescu, unul dintre acţionarii businessului, la începutul anului 2023.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.02.2024, 18:30 65

Pentru showroomul din Timişoara, o piaţă unde potenţialul este ridicat, compania a alocat un buget de peste 200.000 de euro. În prezent, compania lucrează la un nou showroom în Bucureşti.

PiatraOnline, furnizor local de amenajări pentru clădiri, a deschis anul trecut primul showroom în afara Capitalei, la Timişoara, şi are în derulare deschiderea unui nou spaţiu de prezentare în Bucureşti.

„Anul 2023 a fost, aşa cum ne-am obişnuit deja în ultimii patru ani, caracterizat de adaptare la noutate, ceea ce cred că ne-a oferit încă o lecţie importantă pentru anii ce vor urma. Totuşi, a fost şi un an în care am făcut câţiva paşi importanţi spre expansiune, paşi ce îşi vor vedea rezultatele abia începând cu 2024. Am deschis primul showroom în altă zonă din România, şi anume la Timişoara, am deschis un birou de reprezentare exclusivă pe piaţa din Republica Moldova, care în ultimii ani a avut o dezvoltare susţinută pe segmentul imobiliar/ rezidenţial, am deschis un al doilea spaţiu în Bulgaria, la Sofia“, spune Mariana Constantinescu-Brădescu, unul dintre acţionarii businessului PiatraOnline.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO