Business Construct

Antreprenorul Traian Larionesi din Bistriţa-Năsăud a ajuns la afaceri de 51 mil. euro cu firma de construcţii Frasinul

Antreprenorul Traian Larionesi din Bistriţa-Năsăud a...

Autor: Laurentiu Cotu

27.04.2023, 16:30 7885

Compania Frasinul din localitatea Anieş, judeţul Bistriţa-Nă­săud, de­ţinută de antreprenorul Traian Larionesi, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 250,8 mil. lei (aproximativ 51 mil. euro), în creştere cu 32,6% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a avut anul trecut un profit net de 9,5 mil. lei (1,9 mil. euro), mai mult cu 60% faţă de anul pre­cedent, când construc­torul bistri­ţean a înre­gistrat un câştig net de 5,9 mil. lei (1,2 mil. euro), po­trivit datelor publice. Compania a avut anul trecut un număr me­diu de 214 angajaţi.

În vara anului tre­cut, Frasinul a finalizat o investiţie de peste 27 mil. euro, finanţată de Compania Naţională de Investiţii (CNI), în construcţia unui com­plex sportiv cu o sală polivalentă de 3.000 de locuri în localitatea Unirea din judeţul Bistriţa-Năsăud. Complexul cuprinde şi terenuri exterioare de sport (handbal, fotbal, baschet, tenis), o pistă de alergare cu 8 culoare, dar şi un hotel cu 30 de camere, care găzduieşte echipele sportive care vor lua par­te la evenimentele organizate la Bistriţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO