Business Construct

Autostrada Moldovei şi metroul spre aeroportul Otopeni sunt proiectele de infrastructură din spatele celor mai valoroase contracte publice semnate de la începutul anului. În joc sunt contracte de peste 1 mld. lei fiecare

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.05.2023, 00:07 713

În total, contractele de peste 1 miliard de lei fiecare, centralizate de ZF pe baza datelor furnizate de instituţii şi semnate de la începutul anului 2023 până astăzi, cumulează o valoare de peste 8,7 miliarde de lei.

Ultimele cinci loturi şi tronsoane din autostrada Moldovei, alături de linia de metrou către aeroportul Otopeni sunt cele mai valoroase proiecte de infrastructură contractate de la începutul anului 2023 până în acest moment, potrivit datelor transmise de reprezentanţii CNAIR şi ai Metrorex. Contracte de achiziţii publice au fost atri­buite şi de CFR, operatorul transporturilor feroviare, însă acestea nu depăşesc 200 de milioane de lei fiecare.

În total, contractele de peste 1 miliard de lei fiecare, centra­lizate de ZF pe baza datelor furnizate de instituţii şi semnate de la începutul anului 2023 până astăzi, cumulează o valoare de peste 8,7 miliarde de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO