Business Construct

Belgienii de la Reynaers Aluminium: Industria de construcţii nu se confruntă deocamdată cu întreruperi ale activităţii

Belgienii de la Reynaers Aluminium: Industria de...

Autor: Roxana Rosu

26.03.2020, 11:46 231

Reynaers Aluminium România, sub­sidiara locală a producătorului bel­gian de tâmplărie de aluminiu, spune că pandemia nu a afectat încă semnificativ sectorul local de construcţii, chiar dacă importurile se derulează cu uşoare întârzieri, iar pe şantiere activitatea continuă şi apar comenzi pentru proiecte noi.

Totuşi, compania estimează că, în cazul în care situaţia se va prelungi şi vor apărea noi restricţii de la guvern pentru prevenirea extinderii pandemiei, piaţa de construcţii va scădea în acest an.

„Ne confruntăm cu o situaţie nouă, ca toată lumea, şi încă nu putem estima pe termen mediu şi lung care vor fi repercusiunile la nivel de business. Anticipăm că riscurile de luat în seamă în perioada următoare vor fi impredictibilitatea economică şi riscul valutar. Prioritatea noastră principală în acest moment este siguranţa echipei interne şi a celor cu care lucrăm. Cei mai mulţi dintre colegii noştri îşi desfăşoară activitatea de acasă, iar pentru cei care necesită deplasarea la locul de muncă am luat toate măsurile de prevenire astfel încât să lucreze în condiţii de siguranţă.”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro