Business Construct

CIS Gaz, companie românească din judeţul Mureş, a finalizat lucrările de înlocuire a conductelor de transport ţiţei care traversează Dunărea, deţinute de Conpet. Conductele au o vechime de până la 55 de ani

CIS Gaz, companie românească din judeţul Mureş, a...

Autor: Roxana Rosu

04.04.2023, 10:44 1630

CIS Gaz, companie românească din judeţul Mureş, care oferă servicii integrate în industria energetică, a finalizat lucrările de înlocuire a conductelor de transport ţiţei care traversează Dunărea, deţinute de Conpet.

Conductele au o vechime de până la 55 de ani.

Lucrările  au fost finalizate cu 4 luni înainte de termen şi au inclus şi conductele care traversează Dunăre şi braţul Borcea, prin foraj orizontal dirijat etapizat.

CIS GAZ este o companie românească cu capital 100% privat, fondată în 1990 de către Ioan Călugăr.

Proiectul a fost realizat de Asocierea CIS GAZ în calitate de lider al asocierii, şi compania specializată în foraj orizontal dirijat, Horizontal Drilling International SAS.

“Într-un context global marcat de instabilitatea existentă pe piaţa energiei, cât si schimbările climatice, realizarea acestui proiect va contribui la siguranţa aprovizionării cu energie a României, în condiţiile reducerii riscurilor de poluare. Ne bucurăm că am reuşit să finalizăm cu succes un proiect de anvergură folosind cele mai moderne tehnologii disponibile la nivel global”, declară Horaţiu Sebastian Călugar, Director General Cis GAZ.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO