Business Construct

Compania Retter Projectmanagement, care lucrează la un lot din autostrada 7 către Moldova: Unul dintre constructorii autostrăzii A7: Infrastructura a intrat pe un ritm ascendent şi are premisele unor ani buni, sub rezerva alocării de fonduri

Compania Retter Projectmanagement, care lucrează la un...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.02.2024, 18:00 492

În prezent, lotul din autostrada Moldovei este cel mai important pentru Retter, care mai lucrează, totodată, şi la proiectarea şi execuţia unui lot din centura Capitalei.

Retter Projectmanagement, una dintre companiile implicate în con­strucţia autostrăzii 7 către Moldova, a făcut în 2023 investiţii de 2,5 mili­oane de euro şi a încheiat anul cu afaceri de aproape patru ori mai mari faţă de 2022.

Retter Projectmanagement lu­crea­ză, printre altele, la lotul 1 Dum­brava-Mizil din autostrada 7 către Moldova, unde este responsabilă de execuţia celor 15 poduri şi pasaje, două noduri rutiere şi a unui centru de întreţinere şi monitorizare. Este primul proiect major al companiei ca antreprenor general.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO