Business Construct

Constructorul Concas merge contra curentului: „Vom începe un nou ansamblu imobiliar în Buzău, cu 134 de apartamente. Avem beneficiari din mai multe domenii, nu cred că o să aibă probleme toţi în acelaşi timp“

Constructorul Concas merge contra curentului: „Vom...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.02.2024, 00:07 94

Apetitul pentru investiţii în locuinţe este o surpriză în contextul actual, în care numeroase companii spun că piaţa rezidenţială este în expectativă Planurile Concas vin în contextul în care Buzău, oraş aflat pe traseul viitoarei autostrăzi A7 către Moldova, a început să atragă mai multe investiţii în ultima perioadă, tocmai prin prisma acestui proiect de infrastructură.

Compania de construcţii Concas din Buzău, controlată de fami­liile Gagu şi Ghiveci, şi-a pro­pus să-şi majoreze veniturile cu peste 30% în 2024 compa­rativ cu anul trecut, mizând, spre deosebire de alte companii, pe piaţa rezidenţială.

„În anul 2024, societatea Concas are un plan ambiţios, respectiv o creştere a cifrei de afaceri cu peste 30% şi a profitului cu 25%“, spun reprezentanţii companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO