Business Construct

Dentstore, furnizor de echipamente pentru clinici stomatologice, creşte la 8.500 mp în CTPark Bucharest

Dentstore, furnizor de echipamente pentru clinici...

Autor: Bogdan Alecu

21.07.2023, 18:18 128

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar şi administrator de proprietăţi industriale şi logistice din România după suprafaţa închiriabilă brută (GLA), a semnat un nou contract cu Dentstore, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente dentare din România, care şi-a extins depozitul la 8.500 mp în CTPark Bucharest.

Parteneriatul dintre CTP şi Dentstore a început în 2018, când distribuitorul român de echipamente medicale s-a mutat într-un spaţiu de 1.850 mp în CTPark Bucharest, extinzându-se treptat până la 8.500 mp în prezent. Dentstore îşi distribuie produsele din CTPark Bucharest către clienţii săi din România şi Bulgaria şi este un jucător de top pe piaţa sa.

"Ne propunem întotdeauna să le oferim partenerilor noştri şansa de a se extinde rapid şi eficient în locaţiile lor existente. Ajungem să ne cunoaştem chiriaşii şi să ştim ce au nevoie de la spaţiul lor, iar atunci când sunt pregătiţi să se extindă, îi ajutăm găsind sau construind spaţii noi în cadrul portofoliului nostru, spaţii care sunt adesea adaptate la cerinţele lor. Acesta a fost cazul Dentstore, care a crescut de la primul depozit de 1.850 mp pe care l-a închiriat în 2018 la spaţiul de 8.500 mp pe care îl ocupă în prezent. Povestea Dentstore dovedeşte încă o dată că abordarea noastră de a fi parteneri cu clienţii noştri şi de a oferi spaţiul potrivit pentru afacerile în creştere rapidă este de succes", a declarat Nicoleta Gavrilă, Asset & Community Manager la CTP România. 

Parcul, care oferă aproximativ 570.000 mp de spaţiu logistic, este situat în apropierea intrării de vest a Bucureştiului, cu acces direct la autostrada A1, ceea ce sprijină distribuţia eficientă a echipamentelor medicale Dentstore.

"În 2018, am ales CTPark Bucharest pentru că ne oferă acces uşor la principalele noastre rute logistice, dar şi la Bucureşti, unde se află o mare parte dintre clienţii noştri. De atunci, afacerea noastră a crescut şi apreciem că am găsit aici atât soluţii pentru nevoile noastre de dezvoltare, cât şi o echipă dedicată care ne-a susţinut pas cu pas în ultimii cinci ani”, a spus Bogdan Tufeanu, director general Dentstore.

CTPark Bucharest este situat la km 13 al autostrăzii A1. Cu o suprafaţă totală de 57,9 hectare, din care 570.000 mp construiţi, CTPark Bucharest dispune facilităţi precum cantină, punct medical şi spaţii verzi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO