Business Construct

Irlandezii de la CRH, în raportul pentru S1/2020: vânzări şi profit peste 2019 în România, datorită vremii bune şi cererilor din sectorul rezidenţial

Irlandezii de la CRH, în raportul pentru S1/2020:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.08.2020, 16:35 284

♦ Condiţiile meteorologice favorabile din centrul şi estul Europei şi-au făcut simţite efectele pozitive asupra businessului CRH şi în alte ţări, precum Ucraina, Ungaria sau Slovacia.

Vremea bună de la începutul anului, dar şi efervescenţa din sectorul rezidenţial s-au văzut în vânzările producătorului irlandez de ciment şi alte materiale pentru construcţii CRH, care consemnează rezultate foarte bune pentru România, aferente primului semestru din 2020.

„O performanţă puternică a fost atinsă în România, cu vânzări şi profit operaţional peste cele din 2019, ca urmare a preţurilor solide, a iniţiativelor de reducere de costuri şi a volumelor mai mari, generate de vremea favorabilă din primul semestru al anului, un număr mare de pro­iecte în aşteptare şi o ce­rere în creştere din secto­rul rezidenţial“, se arată în raportul CRH pentru primele şase luni ale anului. De altfel, con­diţiile meteorologice favo­ra­bile din centrul şi estul Europei şi-au făcut simţite efectele pozitive asupra businessului CRH şi în alte ţări, precum Ucraina, Ungaria sau Slovacia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO