Business Construct

Policolor cere 22 milioane de euro pe un teren de 14 hectare lângă Real şi Metro

27.03.2011, 23:41 68

Grupul Policolor-Orgachim, cel mai mare producător de vopsele depe piaţa locală, scoate la vânzare un teren de 14 hectare evaluatla 21,9 milioane de euro pe care s-a aflat unitatea de producţiedin România, potrivit unui anunţ făcut de unul dintre acţionariigrupului, fondul cipriot de investiţii RC2.
Terenul de 14 hectare este situat în zona de est a Bucureştiului,pe bulevardul Theodor Pallady.

Terenul a fost evaluat la 21,9 milioane de euro de compania deconsultanţă imo­biliară Colliers în luna februarie, potrivitraportului trimestrial emis pe Bursa de la Londra unde este listatfondul de investiţii Reconstruction Capital II (RC2).

"Terenul este situat în aproprierea unui centru de retail care aredrept principale ancore Metro şi hipermarketul Real, fiind amplasatîn faţa unei staţii de metrou. Terenul reprezintă unul dintre celemai bune amplasamente pentru o extindere pe scară largă alanţurilor de retail deja prezente în Bucureşti. Cum toateclădirile nefolosite au fost demolate pe parcursul anului 2010,terenul este în prezent promovat pentru vânzare către retaileri şidezvoltatori", scriu reprezentanţii RC2 în raportultrimestrial.

Unul dintre potenţialii clienţi este grupul suedez IKEA care s-aară­tat interesat de extinderea în estul Capitalei, dar ia încalcul şi alte terenuri din zonă, potrivit celor mai recenteinformaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO