Business Construct

Primăria Sectorului 2 vrea să aloce trei milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Primăria Sectorului 2 vrea să aloce trei milioane de...

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax

26.09.2018, 16:00 191

Primăria Sectorului 2 vrea să aloce suma de trei milioane de lei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local 2 de joi.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Sector 2 de joi, 27 septembrie, se află un proiect de hotărâre care prevede alocarea sumei de trei milioane de lei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului din bugetul local.

„Menţionăm că sprijinul financiar se va acorda din bugetul Consiliului Local al Sectorului 2, iar verificarea deconturilor justificative ale lucrărilor de execuţie se va face de către Direcţia Servicii Publice şi Direcţia Economică din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 2”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

În urmă cu două săptămâni, Patriarhia Română a mai primit un ajutor de la o autoritate locală, respectiv de la Consiliul Local Sector 1, care a dat 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO