Business Construct

Proiectul rezidenţial Arcadia Apartments Domenii, dezvoltat de Dan Şucu, mizează pe o componentă premium – Arcadia Park View

Proiectul rezidenţial Arcadia Apartments Domenii,...

Autor: Bogdan Alecu

12.04.2024, 10:43 1577

Dezvoltatorul Arcadia Apartments Domenii deţinut de Dan Şucu demarează ultima fază a proiectului Arcadia - Arcadia Park View, odată ce vânzările celei de-a treia faze a proiectului a ajuns la 93% vânzări.

“Preconizăm începerea lucrarilor pentru blocul de lângă parc – Arcadia Park View în toamna acestui an, iar proiectul va fi finalizat şi predat integral în 2026. Cele mai importante caracteristici ale apartamentelor din Arcadia Park View sunt vederea către parcul Copilului precum şi spaţiile apartamentelor şi teraselor, a declarat Maria Vasile, Head of New Homes Conadi, consultantul responsabil de vânzări.

Arcadia Park View are prevazută o recepţie cu zona de lobby de 210 mp, faţadă ventilată, tâmplărie din aluminiu, o zonă pentru depozitarea bicicletelor, parcare exclusiv subterană şi staţii pentru maşini electrice. Clădirea va dispune de  sistem centralizat de încălzire în pardoseală, sistem de climatizare VRF cu casetă unidirecţională, uşi interioare tip Filomuro şi pachete de finisaje premium.

Arcadia Park View va avea un total de 55 de apartamente cu 2, 3, 4 camere şi penthouse-uri de 4 şi 5 camere sau penthouse-uri tip duplex. Suprafeţele pornesc de la 72 mp utili  pentru un apartamente cu două camere, 90 de mp utili pentru un apartament cu 3 camere şi ajung până la 291 mp utili pentru un penthouse tip duplex.

Apartamentele de tip penthouse au o suprafaţă de aproximativ 300 mp, cu terasă, balcon şi logie cu suprafeţe între 85 şi 135 mp, acces direct cu liftul în apartament, acces secundar pentru personal, living de 90 mp la care se poate adăuga zona de bucătărie de 25 mp open space, sau se poate opta pentru o bucătărie închisă. Penthouse-urile sunt dipuse pe două niveluri, etajele 6 şi 7.  Zona de zi are deschidere către zona de scară cu înălţime liberă de peste 6.00 m.  De asemenea vitrajul zonei de zi este dezvoltat pe dublă înălţime, ceea ce oferă o vedere spectaculoasă asupra Parcului Copilului.

Lucrările la cea de-a treia faza a ansamblului au fost demarate în 2022 iar acum cele 3 blocuri se află în stadiu de execuţie faţadă şi finisaje interioare. Aparatmentele fazei a III-a sunt contractate în procent de 93% si vor fi livrate cumpărătorilor în această toamnă.

Arcadia Apartments Domenii este deţinut de Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, având o valoare de vânzare care ar putea depăşi 150 milioane de euro la finalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO