Business Construct

Revenire: Sommer: Ne asteapta o perioada „aglomerata"

Revenire: Sommer: Ne asteapta o perioada „aglomerata"
23.09.2009, 15:08 39

Sommering Instal, una dintre cele mai mari companii deinstalatii de pe piata, a inregistrat in primul semestru o scaderede 15% a cifrei de afaceri, pana la 8 milioane de euro, darestimeaza ca partea a doua a anului va fi mai "aglomerata",datorita noilor contracte semnate si negocierilor in care se aflain prezent cu cinci proiecte imobiliare.

"Dupa primele sase luni ma bucur ca am reusit sa nu pierd niciunom de baza, pentru ca am nevoie in continuare de sudori,electricieni, lacatusi, soferi buni. Nucleul de baza al companieieste reprezentat de peste 100 de oameni din cei 350. Acum nepregatim sa facem circa 50 de angajari pana in septembrie, pentruca am castigat recent un nou contract si suntem in negocieri cualte cinci proiecte pentru realizarea instalatiilor", a declaratRudolf Sommer (foto), directorul general si proprietarul SommeringInstall. Totusi, compania estimeaza pentru 2009 o scadere aafacerilor cu circa 20% fata de anul precedent, pana la 20 mil.euro, din cauza reducerii numarului de contracte.

Compania a semnat recent un contract in valoare de 4,4 mil. europentru realizarea sistemului de instalatii pentru cladirea debirouri Lake View de pe bulevardul Barbu Vacarescu, dezvoltat defondurile de investitii AIG Lincoln si Fabian Romania. Contractulare o posibilitate de extindere pana la 9 mil. euro, avand invedere ca lucrarile de constructie a cladirii trebuie finalizate indecembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO