Business Construct

Stiri: GTC a realizat 1,3 mil. euro din chirii

31.05.2007, 20:07 17

Compania de dezvoltare imobiliara Globe Trade Centre (GTC) a inregistrat la sfarsitul primului trimestru al anului venituri nete din inchirierea spatiilor de birouri din proiectul America House de aproape 1,3 mil. euro.
Veniturile din chirii realizate in Romania reprezinta aproape 13% din valoarea totala a chiriilor incasate din toate proprietatile din Polonia, Ungaria, Serbia si Croatia, care depaseste 9,8 milioane de euro, potrivit raportului trimestrial al companiei. America House a generat venituri nete de circa 4 milioane de euro in 2006, primul an de functionare al imobilului de birouri.
GTC a finalizat in luna martie 2006 lucrarile de constructie a cladirii, cu o suprafata inchiriabila de 26. 000 de metri patrati. La sfarsitul anului trecut, directorul general al GTC Romania, Shimon Galon a estimat ca va obtine venituri nete anuale de 7 milioane de euro din inchirierea cladirii de birouri America House, situata in apropierea Pietei Victoriei.
In afara proiectului America House, compania are in diferite faze de dezvoltare mai multe proiecte imobiliare, cu o suprafata cumulata de peste 450.000 mp. Compania va dezvolta, de asemenea, un lant de centre comerciale in principalele orase din tara, previziunile vizand constructia a 20 de unitati pana in 2011, investitie estimata la 400 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO