Business Construct

Wallberg, dezvoltatorul controlat de Valentin Morar, demarează la Timişoara a patra clădire dintr-un proiect rezidenţial evaluat la 10 milioane de euro

Clădirea va cuprinde mai multe tipuri de apartamente de tip studio, două şi trei camere, respectiv penthouse - cu terase generoase sub formă de logie.

Clădirea va cuprinde mai multe tipuri de apartamente de tip studio, două şi trei camere, respectiv penthouse - cu terase generoase sub formă de logie.

Autor: Bogdan Alecu

14.03.2024, 19:00 179

Wallberg, dezvoltatorul imobiliar controlat de antreprenorul Valentin Morar a demarat cea de-a patra clădire rezidenţială din XCity Towers, ansamblul de 1000 de apartamente situat în zona de nord a Timişoarei. Aceasta va încheia prima fază a proiectului care la final va avea 2.000 de apartamente. În paralel, se finalizează construcţia celui de-al treilea turn rezidenţial din XCity Towers, care va fi livrat anul acesta.

A patra clădire demarată acum va avea un regim de înălţime de 11 etaje şi va cuprinde 77 de unităţi individuale. Valoarea proiectului este estimată la peste 10 milioane de euro. Numărul apartamentelor pe care Wallberg le pregăteşte la Timişoara, în faza 1 a proiectului, va depăşi astfel peste 500 de unităţi. La acestea se adaugă peste 400 de locuri de parcare, dintre care 89 dedicate clădirii ce urmează să fie dezvoltată, dar şi o suprafaţă generoasă destinată spaţiilor verzi şi un parc de 6.000 mp.

„Urmează o etapă de repoziţionare, pe segmentul premium. Clădirea a patra este o clădire tematică, cu o arhitectură ce se diferenţiază faţă de întregul proiect, marcând un milestone pentru etapa în care ne aflăm. Ponderea apartamentelor cu suprafeţe mari a crescut, avem doar 7 unităţi pe nivel şi propunem un mix echilibrat între 2 şi 3 camere. Respectăm toate standardele nZEB şi clădirea va fi echipată cu panouri solare şi pompe de căldură pentru creşterea eficienţei energetice“, subliniază Valentin Morar, CEO Wallberg Properties.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO